Jesteśmy z Wami już od ponad 4 lat. Gdy powstawaliśmy, byliśmy jednym z pierwszych serwisów o tematyce wózków widłowych w Polsce. Od tego czasu wiele się zmieniło.
Z nowymi pomysłami i jeszcze większym zapałem przedstawiamy Wam kolejną funkcję portalu www.wozkiwidlowe.com.pl -FORUM-
Naszym celem jest bycie platformą integrująca polskie środowisko logistyczne, miejscem wymiany doświadczeń, nowatorskich koncepcji i dobrych praktyk logistycznych, miejscem promowania i rozwijania wiedzy z zakresu logistyki.
Odwiedzając Nasz portal macie okazję do nawiązania bezpośrednich kontaktów biznesowych pomiędzy firmami. Cel jaki stawiamy sobie w związku z tym, to w kompetentny i przyjazny sposób dotrzeć zarówno sprzedawców jak i odbiorców wózków widłowych.
W ramach misji naszego portalu będziemy służyć Wam wsparciem merytorycznym z zakresu szeroko pojętej logistyki, będziemy regularnie dostarczać Wam najciekawsze informacje branżowe z całego świata. Kładziemy duży nacisk na ciągłe poszerzanie naszej oferty edukacyjnej. Mamy nadzieję, że wszystko czego będziecie potrzebować znajdziecie w jednym, łatwym do zapamiętania miejscu jakim będzie serwis internetowy www.wozkiwidlowe.com.pl
Znaleźliście się właśnie we właściwym miejscu. Serdecznie zapraszamy do współtworzenia poprzez aktywne uczestnictwo na FORUM oraz regularnego odwiedzania Naszego portalu.
Pomysł forum genialny, długo na taki czekałem:)
Pozdrawiam i zapraszam
Mam nadzieję, że wspólnie ożywimy to forum i pomożemy każdemu kto ma problem, po przez swoja wiedzę i doświadczenie.
Pozdrawiam
Witajcie użytkownicy naszego kochanego forum .
Długo mnie nie było, niestety praca (sic!) pochłania zbyt wiele czasu, a wolnego zawsze brakuje. Ale czas działać, bo widzę, że znów nam się towarzystwo Pani Małgosiu uśpiło hehe
Witam cię serdecznie " e-pomoc84 " wreszcie wróciłeś na forum , brakowało nam ciebie :lool
a brak życia na forum jest myślę spowodowany tym , że nasi kochani użytkownicy przebywają na wymarzonych wakacjach :cool
Witam po dłuższej nieobecności użytkownika "e-pomoc84" ponownie na Forum )
a brak nowych postów myślę jest spowodowany tym , że wszyscy użytkownicy wyjechali na wymarzone wakacje ale jak wrócą ...to się będzie działo ;-))
.... "selia.czesci.zamienne" ale lepiej późno, niż w ogóle
Tym samym serdecznie wszystkim Państwu za merytoryczne wypowiedzi na Forum .
Zachęcam do tworzenia filmików "instruktażowych" i zamieszczania ich na Forum. Taka forma odpowiedzi z pewnością będzie pomocna , aby wyjaśnić różne zawiłe problemy .
pozdrawiam serdecznie
Małgosia
Działajmy więc bo sezon w pełni, a konkurencja nie śpi.
Witajcie wszyscy użytkownicy naszego forum Dawno mnie nie było, czas na nowo zająć się kierowaniem forum
Kupiłem u nich regał paletowy, faktycznie się sprawdza