Polskie forum o wózkach widłowych

Polskie forum o wózkach widłowych tutaj znajdziesz wszystko czego szukasz.

Nie jesteś zalogowany.

#1 2008-12-30 14:49:02

admin
Administrator

Zapraszamy do wspólnego tworzenia forum

Jesteśmy z Wami już od ponad 4 lat. Gdy powstawaliśmy, byliśmy jednym z pierwszych serwisów  o tematyce wózków widłowych w Polsce. Od tego czasu wiele się zmieniło.
Z nowymi pomysłami i jeszcze większym zapałem przedstawiamy Wam kolejną funkcję portalu www.wozkiwidlowe.com.pl -FORUM-

Naszym celem jest bycie platformą integrująca polskie środowisko logistyczne, miejscem wymiany doświadczeń, nowatorskich koncepcji i dobrych praktyk logistycznych, miejscem promowania i rozwijania wiedzy z zakresu logistyki.

Odwiedzając Nasz portal macie okazję do nawiązania bezpośrednich kontaktów biznesowych pomiędzy firmami. Cel jaki stawiamy sobie w związku z tym, to w kompetentny i przyjazny sposób dotrzeć zarówno sprzedawców jak i odbiorców wózków widłowych.

W ramach misji naszego portalu będziemy służyć Wam wsparciem merytorycznym z zakresu szeroko pojętej logistyki, będziemy regularnie dostarczać Wam najciekawsze informacje branżowe z całego świata. Kładziemy duży nacisk na ciągłe poszerzanie naszej oferty edukacyjnej. Mamy nadzieję, że wszystko czego będziecie potrzebować znajdziecie w jednym, łatwym do zapamiętania miejscu jakim będzie serwis internetowy www.wozkiwidlowe.com.pl

Znaleźliście się właśnie we właściwym miejscu. Serdecznie zapraszamy do współtworzenia poprzez aktywne uczestnictwo na FORUM oraz regularnego odwiedzania Naszego portalu.

#2 2009-02-02 14:00:36

suti
New member

Re: Zapraszamy do wspólnego tworzenia forum

Pomysł forum genialny, długo na taki czekałem:)

Pozdrawiam i zapraszam

#3 2011-02-07 14:32:51

Promag
Member

Mam nadzieję, że wspólnie ożywimy to forum i pomożemy każdemu kto ma problem, po przez swoja wiedzę i doświadczenie.

Pozdrawiam

Regały magazynowe, wózki widłowe, wózki paletowe, meble metalowe, urządzenia dźwignicowe, przeładunkowe i do pakowania, to tylko część bogatej oferty handlowej PROMAG S.A.

#4 2011-07-27 10:14:16

e-pomoc84
Moderator

Witajcie użytkownicy naszego kochanego forum wink .

Długo mnie nie było, niestety praca (sic!) pochłania zbyt wiele czasu, a wolnego zawsze brakuje. Ale czas działać, bo widzę, że znów nam się towarzystwo Pani Małgosiu uśpiło hehe http://emotikona.pl/emotikony/pic/zwyciestwo2.gif

"Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz, co ci się trafi. Forrest Gump "

#5 2011-07-29 08:23:44

admin
Administrator

Witam cię serdecznie  " e-pomoc84 " wreszcie wróciłeś na forum , brakowało nam ciebie  :lool
a brak życia na forum jest myślę spowodowany tym , że nasi kochani użytkownicy przebywają na wymarzonych wakacjach :cool

#6 2011-07-29 08:33:42

admin
Administrator

Witam po dłuższej nieobecności  użytkownika "e-pomoc84" ponownie na Forum smile)
a brak nowych postów myślę jest spowodowany  tym , że wszyscy użytkownicy wyjechali na wymarzone wakacje ale jak wrócą ...to się będzie działo ;-))

#7 2012-01-27 12:59:07

admin
Administrator

....  "selia.czesci.zamienne"  ale lepiej późno, niż w ogóle smile
Tym samym serdecznie wszystkim Państwu za merytoryczne wypowiedzi na Forum .

Zachęcam do tworzenia filmików "instruktażowych" i zamieszczania ich na Forum. Taka forma odpowiedzi   z pewnością będzie pomocna , aby wyjaśnić różne zawiłe problemy .

pozdrawiam serdecznie
Małgosia

#8 2012-01-27 13:04:37

admin
Administrator

Działajmy więc bo sezon w pełni, a konkurencja nie śpi.

#9 2014-01-28 08:19:58

e-pomoc84
Moderator

Witajcie wszyscy użytkownicy naszego forum smile Dawno mnie nie było, czas na nowo zająć się kierowaniem forum smile

"Życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiesz, co ci się trafi. Forrest Gump "

#10 2020-10-16 12:21:56

Andri
New member

Kupiłem u nich regał paletowy, faktycznie się sprawdza

Stopka forum