Witam!
Mam taki problem: wózek still R70-45 przy pierwszym uruchomieniu silnika stacyjką daje się uruchomić, wszystko jest ok. po zgaszeniu silnika i próbie ponownego zapalenia jest to niemożliwe, trzeba na chwilę zdjąć klemę z akumulatora i dop[iero można zapalić silnik. Po zgaszeniu silnika i załączonej stacyjce sygnalizuje jakiś alarm, taki równomierny przerywany sygnał dźwiękowy i pulsująca z nim czerwona dioda oznaczona na schemacie 9H7. Aby móc ponownie zapalić silnik trzeba znów na chwilę rozłączyć zasilanie z akumulatora, i dopiero zapalić.
Pozdrawiam.
potrzebny nr fabr, rok produkcji i czy aby napewno jest to R70?? czy RX70??
Witam!
Na pewno jest to R70-45, rok prod.1999.
Pozdrawiam, Ratajczak.
Witam,
potrzebny pilnie schemat elektryczny wózka OM E-20B,mam problem z jazda przód -tył.Proszę o pomoc,pozdrawiam.
still nie produkuje RX70-45
Proszę o odpowiedż: jaki olej jest w skrzyni biegów w widlaku bułgarze???
janex-ulim napisał:
Proszę o odpowiedż: jaki olej jest w skrzyni biegów w widlaku bułgarze???
Witam,
Proszę o podanie modelu posiadanego wózka (widlaka) Balkancar (bułgar).
agatino napisał:
Witam,
potrzebny pilnie schemat elektryczny wózka OM E-20B,mam problem z jazda przód -tył.Proszę o pomoc,pozdrawiam.
Witam,
Proszę o kontakt z przedstawicielem OM Pimespo w Polsce.
Witam.
Mam problem z wózkiem JUNGHEINRICH ETV 214. Przy próbie skręcania kierownicą w prawo lub w lewo włącza mi się błąd tz zaczyna migać kontrolka od hamulca ręcznego i nic nie można tym wózkiem zrobić. Jeśli nie dotykam kierownicy jojstic działa poprawnie. Czym jest to spowodowane? Czy jest gdzieś możliwość ściągnięcia sobie pliku pdf z błędami w tym modelu wózków w języku polskim?? za udzielenie mi jakichkolwiek informacji byłbym wdzięczny.
Piotr1234 napisał:
Witam.
Mam problem z wózkiem JUNGHEINRICH ETV 214. Przy próbie skręcania kierownicą w prawo lub w lewo włącza mi się błąd tz zaczyna migać kontrolka od hamulca ręcznego i nic nie można tym wózkiem zrobić. Jeśli nie dotykam kierownicy jojstic działa poprawnie. Czym jest to spowodowane? Czy jest gdzieś możliwość ściągnięcia sobie pliku pdf z błędami w tym modelu wózków w języku polskim?? za udzielenie mi jakichkolwiek informacji byłbym wdzięczny.
często w tego typu modelach wózków widłowych występuje po prostu błąd interfejsu, najlepiej skontaktuj się bezpośrednio z serwisem JUNGHEINRICH łatwo ich znajdziesz w internecie
Witam. Jaki zastosować olej w przekładni wózka GPW200T w instrukcji jest napisane hydrol 50 który nie występuje obecnie w handlu jaki zastosować niedrogi zamiennik.
Ostatnio edytowany przez bogdan196642 (2010-10-06 18:50:14)
Witam.Mam problem z wózkiem widłowym gpw200t po równym terenie jezdzi ale przy pokonywaniu wzniesień jakby się ślizgało sprzegło,przy większych wzniesieniach silnik pracuje jak by mu było bardzo ciężko
i wózek zatrzymuje się.Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
O zamiennik oleju do GPW200T pytaj w serwisie i powinni podać Ci kilka propozycji. Natomiast co do sprzęgła to może po prostu jest do wymiany? Z którego roku masz wózek?