Strony: 1
Wątek Zamknięty
W rozdzielaczu ciśnienia górnym i dolnym są elektrozawory. Pytanie; -bez podania zasilania winne być zamknięte, otwarte, czy na wpółotwarte? Czy ich zasilania zależą od obecności operatora na fotelu i kiedy powinny być zasilane? Jaką funkcję spełniają poza zmianą stanu? Czy są to zawory wzajemnie zamienne? Co oznaczają błędy n.p. F77, F75 i E31? Może zbyt dużo pytań jak na pierwszy post, ale wózek był męczony przez wielu fachowców.
pozdrawiam Stachostecki
p.s. szkoda, że nie można dołączać zdjęć.
stachostecki napisał:
p.s. szkoda, że nie można dołączać zdjęć.
Witamy
Owszem zdjęcia można zamieszczać trzeba je wcześciej umieścić np na Imageschack-u a póżniej wkleić odpowiedni link
Jeśli Pan chce to proszę mi je przesłać, a ja sam je dokleję do Pana postu
A oto Pana zdjęcie :
Mam nadzieję że jest Pan zadowolony z efektu
Oczywiście! Dziękuję. Na wielu forach, w których biorę udział pod nickiem "stachserwis", n.p. "elektroda.pl" są proste sposoby na wklejenie zdjęcia. Przydało by się i tu. Ułatwiło by niewątpliwie wymianę info. W wielu przypadkach obrazek jest w stanie powiedzieć więcej niż pisane słowo.
p-m $$
Prawo Menckensa:
Ci co umieją - robią, ci co nie umieją - uczą.
Rozszerzenie Martina:
Ci co nie umieją uczyć - zarządzają.
Ekstrapolacja Belaniego:
Ci co nie umieją zarządzać - doradzają.
Ostatnio edytowany przez stachostecki (2011-06-10 09:30:08)
stachostecki napisał:
Pytanie; -bez podania zasilania winne być zamknięte, otwarte, czy na wpółotwarte?
Na to pytanie już mogę Panu odpowiedzieć :
...gdy brak jest napięcia na cewce, zwora zamyka zawór główny. Gdy pojawia się napięcie na cewce, siła elektromagnesu wciąga zworę do cewki, otwór główny zostaje otwarty....
Dziękuję, choć mam wrażenie, że bez sterowania jest niewielki "przedmuch". Czy takie zaworki ma Pan też w swojej ofercie? Poza tym poproszę o ofertę.
p-m $$
stachostecki napisał:
Dziękuję, choć mam wrażenie, że bez sterowania jest niewielki "przedmuch". Czy takie zaworki ma Pan też w swojej ofercie? Poza tym poproszę o ofertę.
p-m $$
Panie Stanisławie,
Proszę na maila przesłać mi dane wózka z numerem seryjnym i ewentualnie numer zczytany z części .
Zobaczę co mogę Panu zaoferować .
Wątek Zamknięty
Strony: 1