Polskie forum o wózkach widłowych

Polskie forum o wózkach widłowych tutaj znajdziesz wszystko czego szukasz.

Nie jesteś zalogowany.

#1 2023-01-19 23:01:59

turqs
New member

Bałkanach DV 1786

Witam Wszystkich, szukam informacji na temat „Bługara” chyba DV 1786 tabliczka jest mało czytelna i teraz tak odrazu moje pierwsze pytanie bo na internecie nie mogę nic znaleść wiec tak:
80%  widzę tam 1786 czy może widzę albo nie mogę widzieć bo takiego nie ma 1736? To taka mona pierwsza wątpliwość. A teraz mam jeszcze kilka pytań odnośnie perkinsa 4p. Czy te wózki z tym silnikiem były/są awaryjne ? Czy lepsze są 3p ? Jak to się przekłada na całość w sensie różnice i awaryjność ? Słyszałem ale nie wiem czy to prawda ze ta automatyczna skrzynia Biegow to ich wielka bolączka ? I czy taki widlak pojeździ na oponach promowany po starych kamieniach typu „kocie łby”? Generalnie jestem posiadaczem raka na c330 ale potrzebuje dźwigać około 2 ton a mój raczek jes troszkę za słaby ? Generalnie pod raczkiem kilka miesięcy leżałem i zrobiłem go igiełka no ale niestety okazało się ze jest za słaby i teraz tutaj moje kolejne pytanie rączka ogarnelem sobie sam i tanio w sensie części a jak to jest z tym Bułgarem części czy one są podobne do rączka czy nie wiem 100%drozsze ? Czy przejście z mojego rączka nablgara będzie jakaś wielka przepaścią ? Dodam tylko ze raczek podwórka i warsztatów swoją masa nic nie zrobił jak to może być z Bułgarem ? Bardzo serdecznie dziękuje za każda odpowiedz będzie ona bardzo dla mnie cenna smile są i czy tak sobie mysle czy warto raczka  sprzedawać ?a zostawić sobie tylko np.tego potencjalnego blugara ? I czy w ogóle opłaca się go kupić ? Pozdrawiam

Stopka forum