Polskie forum o wózkach widłowych

Polskie forum o wózkach widłowych tutaj znajdziesz wszystko czego szukasz.

Nie jesteś zalogowany.

#1 2022-02-23 09:38:51

Talm
Member

Ogrodzenie Panelowe

Heja wam, planuje zakupić ogrodzenie panelowe 1.50m (4mm drut) + podmurówka 30 cm. Jednak weryfikując w moich okolicach, ceny się różnią znacznie między sobą (potrzebuje 80mb) Czy ktoś porównywał może ceny w internecie i znalazł jakąś firmę co dowozi panele w dobrej cenie?

#2 2022-02-23 11:24:50

rozmer
Member

Re: Ogrodzenie Panelowe

Dokładnie porównaj oferowane panele. Niekiedy tańsze są bo oczko jest większych wymiarów, albo w poprzek jest mniej drutu albo mniej przetłoczeń. Tak więc często chociaż cena jest zachęcająca okazuje sie, ze lepiej jest zdecydować się na nieco droższe panele.

Od siebie polecam poszukac w marketach, w takim Leroy Merlin jest spory wybór paneli ( aktualnie oferują ogrodzenia panelowe każdego rodzaju)

Najlepiej generalnie będzie jesli po prostu wybierzesz się do sklepu i zobaczysz jak ogrodzenia wyglądasją na żywo. Sam na początku planowałem wybrać cieńsze panele na ogrodzenie ( mam takie ogrodzenie domu), ale w koncu po oględzinach w sklepei zdecydowałem się na grubsze 5 mm a nie na 4 mm. Uznałem, ze są solidniejsze i wygladają lepiej.A przecież ogrodzenia nie chcę w krótkim czasie wymieniac na nowe.

Ostatnio edytowany przez rozmer (2022-02-24 13:28:03)

Stopka forum