Polskie forum o wózkach widłowych

Polskie forum o wózkach widłowych tutaj znajdziesz wszystko czego szukasz.

Nie jesteś zalogowany.

#1 2010-03-12 09:51:48

bezradny
New member

Program do serwisowania wózków.

Witam,

jestem zupełnie nowy w tej branży i znalazłem się w sytuacji gdzie liczba moich wózków przerasta moje możliwości zapiskowe w excelu. Powiem w prostu excel się nie sprawdza przy zapisywaniu terminów napraw, wypożyczeń itp. zwłaszcza że mam wózków dość sporo a i ruch jest duży. Chciałem zapytać czy macie jakieś swoje sprawdzone metody na trzymanie wszystkiego w ryzach. Może macie jakiś program. Ja dopiero zacznę szukać w internecie choć nie mam dużo czasu. Może polecicie mi kogoś, albo jakąś firmę, która mogłaby rozwiązać mój problem?

#2 2010-03-12 10:58:29

bolek1123
New member

Re: Program do serwisowania wózków.

Też ostatnio miałem taki problem, i trochę się naszukałem w internecie. Odbyłem kilka telefonów, miałem prezentacje z różnych firm i znalazłem. To jest taki fajny programik comotel do serwisowania wózków ale też pewnie innych maszyn i urządzeń. Przyjechali do mnie przedstawiciele pokazali wszystko zostawili demo. I po kilku godzinach wiedziałam, że program w moim przypadku się sprawdzi. Cena też nie jest jakaś wygórowana. A kłopot z głowy. Teraz pracuje się znacznie łatwiej. Jak chcesz to wejdź sobie na ich stronę firma nazywa się ULISSES i jest chyba z Kalisza. Hehe nawet Ci linka wkleję http://www.ulisses.pl/. Tam w konkretnych programach masz nawet prezentacje, które pokazują jak program wygląda i funkcjonuje. Innych programów od reszty firm Ci nie polecam. Nic ciekawego nie oferowały i były strasznie drogie. http://www.ulisses.pl/?3.-wynajem-i-ser … lowych,177

#3 2010-10-07 11:32:37

Promag
Member

W sumie to zawsze korzystałem tylko z excela,to był najlepszy program do zapisywania terminów itd. Czy ktoś jeszcze korzystał z powyższego programu? Sprawdza sie?

Regały magazynowe, wózki widłowe, wózki paletowe, meble metalowe, urządzenia dźwignicowe, przeładunkowe i do pakowania, to tylko część bogatej oferty handlowej PROMAG S.A.

#4 2011-01-31 09:43:52

donkichot
New member

Sprawdza się, sprawdza, zamów sobie Demo na ich stronie www. Albo jedź do nich do firmy na prezentację: Ulisses Kalisz Górnośląska 69a.

#5 2011-02-07 14:41:45

Promag
Member

Dobra,dzięki za informacje. W najbliższej wolnej chwili zamówie demo i sam przekonam się co do jego skuteczności. Oczywiście dam znać na forum..

Regały magazynowe, wózki widłowe, wózki paletowe, meble metalowe, urządzenia dźwignicowe, przeładunkowe i do pakowania, to tylko część bogatej oferty handlowej PROMAG S.A.

Stopka forum