Strony: 1
witam
Poszukuje schematu elektryki do still R20-16 z 96r. numer seryjny: 512002007633. Wózek ma problem z załaczaniem silnika pompy odpowiedzialnej za działanie wspomagania i ruchów masztu. Podziała normalnie ok 20 minut a potem co chwila na jakiś czas przestaje działać wspomaganie i unoszenie .
Poszukuje schematu przynajmniej ukazującego elementy odpowiedzialne za załączenie tegoż silnika.
LUB
osoby która podejmie się znalezienia tej usterki. Moja lokalizacja to 05-180 Pomiechówek, Mazowsze, ok 50km od Warszawy.
pozdrawiam
Piotr
Rozejrzę się na forum elektroda, tam widziałem czasami wrzucają takie schematy. Jak znajdę to dam znak.
dzięki. szukałem na elektrodzie, nawet też tam wrzuciłem temat i nic co do wózka sprawdziłem szczotki w silniku od tej pompy - były bardzo wysokie, przedmuchałem ich miejsca , zajrzałem także pod boczna pokrywe "elektroniki". znalazlem tam wtyczke 2 pinową (plastikowa, zielona) która była bardzo luźna - wkleiłem ja dla pewności i zobaczymy jak będzie efekt . Pewnie go nie będzie niestety ...
Strony: 1