Zakładam wątek o tym co pasjonuje nas w życiu prywatnym , co zabiera nam nasz wolny czas ?
Moją pasją od niedawna stała się fotografia , uczę się obecnie współpraocwać z lustrzanką , jest to trudne , ale łatwo się nie poddaję .
Witam
Moją pasja w wolnym czasie jest Wędkarstwo.
denis napisał:
Zakładam wątek o tym co pasjonuje nas w życiu prywatnym , co zabiera nam nasz wolny czas ?
Moją pasją od niedawna stała się fotografia , uczę się obecnie współpraocwać z lustrzanką , jest to trudne , ale łatwo się nie poddaję .
Witaj ,
A na jakim sprzęcie pracujesz ? Co lubisz fotografować?
Witajcie
Moją pasją są wózki widłowe , w branży jestem pięć lat . To nie dużo, ale ciągle nabywam doświadczenia wiec w miarę możliwości będę starał się pomagać w nurtujących nas problemach. To również bardzo dobry sposób na poszerzanie mojej wiedzy
Uwielbiam również muzykę szeroko pojętą, gdyż słucham prawie każdego gatunku .
Najnowszą moją pasją staje się to forum mam nadzieję że razem uda nam się je budować
I love to read books in my free times
Widzę że sporo osób czyta a w mediach panuje opinia że Polacy mało czytają. Dziwne ...
Polacy nie czytają mało, Polacy kupują mało książek i stąd wysnuwa się błędne przekonanie, że nie czytamy. Czytamy, ale książki są drogie, ludzie wolą więc je wypożyczać z biblioteki, albo pożyczać od siebie nawzajem
Święta racja, może jeszcze ktoś z użytkowników ma ochotę podzielić się z nami swoim hobby ?
ja lubie wedkowac i czytac ksiazki. Co prawda nie mam duzo czasu na takie hobby, ale jak tylko jest wolna chwila to wlasnie staram sie spedzac tak jak lubie
pisanie, prowadzenie bloga, czytanie, gry planszowe z przyjaciółmi - to tak prywatnie o mnie
Widzę, że tendencja do zanikania tego szlachetnego działu - napiszę więc: informatyka, grafika komputerowa, a poza tym stolarka i projektowanie obić meblowych.
Uwielbiam jazdę na rolkach. Zimą wybieram deskę.
od wczesnej wiosny do poznej jesieni rower codziennie
Ja również lubię rowerkiem, ale też i zmęczyć się na basenie - aby się dobrze spało.
Crossfit, siłownia i bodybuilding.
Ja najbardziej lubiej czytac ksiazki. Czasami zdarza mi sie tez czasami obejrzec film.
Moją pasją jest mój blog, który prowadzę już od dłuższego czasu. Piszę na nim oszczędzaniu i alternatywnym pozyskiwaniu pieniędzy. Sporządzam aktualne rankingi najlepszych produktów bankowych oraz opisuję najnowsze promocje oraz okazje w bankach i nie tylko.
Ostatnio edytowany przez markol (2021-07-27 16:51:19)
Ja uwielbiam majsterkowanie. Remonty to mój żywioł!
Fajnym, ale wymagającym dużej ilości czasu oraz wkładu finansowego, jest hobby motoryzacyjne. Mam tutaj na myśli zarówno ściganie się, jak i te wszystkie techniki związane z dbaniem, pielęgnacją, pucowaniem, odrestaurowywaniem. Zwłaszcza tych zabytkowych aut, które wyprodukowane zostały np przed 1990 rokiem. Wbrew pozorom jakość tych aut jest naprawdę bardzo dobra, budowa jest prosta, praktycznie każdy mechanik jest w stanie je naprawić lub przywrócić do stanu używalności. Poza tym witryny jak blog Nocar - link, ale też inne, z masą przydatnych porad.
Ostatnio edytowany przez eqim (2018-05-24 09:42:36)