Witam serdecznie wszystkich nowych forumowiczów
Witam wszystkich forumowiczow
Witam wszystkich forumowiczów, wózkami zajmuję się od niedawna. Naprawiam tylko elektryczne, pozdrawiam.
Witajcie, zamierzam męczyć w tartaku jakiś oldtimerowy terenowy wózek widłowy. Na nowszy na razie brak funduszy. Liczę na wasza pomoc przy zakupie i wyrozumiałość podczas eksploatacji.
Witam.
Tomek. Przygodę z wózkami dopiero zacząłem tak naprawdę. 2 rok leci.
Pozdrawiam wszystkich.
Witam jestem ze świętokrzyskiego prowadzę renowacje toyota 6FG15.
Witam, nazywam się Adrian i próbuję się uporać z Kalmarem DCD-55 6H. Pozdrawiam
Witam serdecznie, pozdrawiam z Łodzi Jestem operatorem utb, pracuję w ogólnopolskiej firmie szkoleniowej Centrum Szkoleń.
Ostatnio edytowany przez podnosniki (2015-07-08 08:37:53)
Witam wszystkich od roku serwisuję trzy wózki YALE GLP30TFE i dwie ładowarki VOLVO L30b chętnie pomogę , nie ukrywam że też chętnie skorzystam z pomocy:)
Cześć i czołem, ja zaczynam przygode z wózkami, ale czuje ze to bedzie to
Witam
Prowadzę szkolenia operatorów wózków widłowych w Poznaniu.
Zapraszam
Witam serdecznie nowych użytkowników i zapraszam do wspólnego tworzenia NASZEGO forum
Witam,
Z tej strony Karol poszukuje wózka paletowego elektrycznego. Zarejestrowałem się z myślą, że uzyskam istotne informacje jaki wozek kupić. A później oczywiście ewentualnie pozyskiwać informacje na temat jego serwisu
Cześć Nazywam się Adam.... zajmuje się serwisem wózków widłowych i maszyn sprzątających
Witam specjalistów oraz użytkowników wózków widłowych. W dziale technicznym podzielę się z Wami moim problemem z wózkiem Hyster. Pozdro
Witam panów, od 2003 roku posiadam 2 wózki Linde H30, będę szukał porad i chętnie dzielił się swoimi doświadczeniami
Witam
od niedawna jestem posiadaczem 8fgf30
Witajcie,
jestem posiadaczem lide h25t z silnikiem deutz 3 cylindry i bardzo będę potrzebował porad dotyczących tego modelu. Prócz tego wózka mam balkacara dv 1667, mocno zmęczony ale niezawodny sprzęt.
Hej. Tu Łukasz posiadacz Linde H30T Pozdrawiam
Witam wszystkich. Zawodowo zajmuję się między innymi diagnozowaniem i naprawą usterek przy wózkach widłowych różnych marek, głównie elektronika i elektryka. 10 lat doświadczenia przy STILL, Linde, Clark, Toyota, Jungheinrich, Promag, Hu-lift, Hyster itd...
Pozdrawiam.
Dobry wieczór! Trafiłem na to forum przypadkiem ale mam nadzieję że znajdę tutaj wiele cennych informacji. Wózek zakupiłem leciwy ale o budowie cepa, mam zamiar doprowadzić go do ładnego stanu. Balkancar ev 687.
Pozdrawiam wszystkich w 100 lat od odzyskania Niepodległości!
Cześć jestem Arek
Cześć jestem Adam..... zajmuje się wizkami od13 lat. Glownie Still, Toyota, troszkę Linde.....
Mam nadzieje ze znajde tu pomoc i sam będę mógł pomoc
Witam wszystkich, od 13 lat użytkownik Toyoty i Jungheinrich'a
Witam wszystkich