Witam czy korzysta ktoś z was ze strony serwisanci24.pl?
Nie, a jest warto wejść na tą stronę ?
Opis ciekawy, ale po rejestracji minął tydzień i nie otrzymałem hasła dostępu.
Byłem na tej stronie i dziwi mnie trochę fakt że Kowalski płacić ma za dostęp 179 zł a branżowiec super promocyjne 0 zł za rok ! Dziwne, ale może niepotrzebnie się nakręcam.
My wpisaliśmy jako firma i cisza.
Wpisałem się tam jako firma prawie rok temu minęło ok 3 tygodnie i dostałem dostęp, korzystałem sporo, jest dużo materiałów. Dużo pomogli mi pracownicy z firmy Romtech z której miałem namiar na stronę serwisanci24.pl. Znają się siedzą w temacie sterowników i wózków elektrycznych.poradzą przez telefon i pomogą zdiagnozować ceny za naprawy maja wysokie ale są skuteczni.
e-pomoc84 napisał:
Byłem na tej stronie i dziwi mnie trochę fakt że Kowalski płacić ma za dostęp 179 zł a branżowiec super promocyjne 0 zł za rok ! Dziwne, ale może niepotrzebnie się nakręcam.
A wg mnie z całym szacunkiem to jest bardzo logiczne :-) Zobacz - potencjalny Kowalski potrzebuje wejść na stronę pościągać rzeczy i użyć je do sprzedaży innym ludziom - jeżeli ma troszkę sprytu, druga wersja potrzebuje sam naprawić swój wózek w związku z czym JEDEN raz ściągnie coś ze strony i już nigdy więcej jej nie odwiedzi. W ten sposób nie daje zarobić serwisowi ani administratorowi strony.
Branżowiec natomiast logicznie będzie odwiedzać stronę systematycznie i tak jak tu na forum będzie mógł dać coś od siebie - pomóc, podzielić się wiedzą, doradzić.
Pewnie administrator tej strony również takim systemem pomyślał i dlatego tak to wygląda.
Pozdrawiam
Witam. Tak, bez problemu hasło przyszło po 14 dniach.