Strony: 1
Wątek Zamknięty
Po włączeniu wtyczki baterii nie zawsze załącza stycznik a jak już załączy pali się ekran i błędy t921 t932 t930 t821 . Wózek nie jeździ i nie podnosi stycznik nowy i druga bateria .
Czy macie koledzy jakiś pomysł?
Pomyłka to wózek e16 seria 386 2009 rok.
Jutro wyślę ci na maila opis tych błèdów bo fwa wiem już teraz ale dwa pozostałe sprawdze w manualu.
dziś prze konserwowałem wszystkie złącza i objaw jest taki ze na 10 prób 3 razy załączy stycznik
witam miałes kolego wysłac i nic nie dostałem
Witam, przepraszam że w tym poście pisze o tym ale mam problem z wózkiem linde E16 serii 324. Mianowicie po włączeniu baterii do wózka od razu włącza się pompa od wspomagania, bez przekręcenia stacyjki. Co może być przyczyną???
czujnik na silniku pompy lub czujnik orbitrolu lub którys z mikrósów na potenciometrach podnoszenia lub wychyłu
co do czujnika na silniku pompy, w tym wózku jest osobna pompa od wspomagania (silnik 4-biegunowy prądu stałego). w której brak jest jakiegokolwiek czujnika na silniku. co do czujników na orbitrolu to po wypięciu styków brak rezultatów. Po podpięciu komputera brak błędów. Co z mikrostycznikami podnoszenia i wychyłu, jak je sprawdzić????
uszkodzony falowniki
Wątek Zamknięty
Strony: 1