Witam mam problem z wózkiem Hyster H7.0 FT na silniku cummisa 4,5l. Wózek pali normalnie i przez 30 sekund działa też bez zarzutu jednak później wchodzi jakby w tryb awaryjny i gaśnie silnik. Można jednak od razu go zapalić i przez następne 30 sekund dalej działa normalnie. Co może być przyczyną?
witam
czy jak zgaśnie to wyświetla błąd na wyświetlaczu
krztsztof
Tak, dzisiaj miałem więcej czasu przysiąść przy wózku ( dopiero kupiony) i okazało się że błędów jest dużo więcej!
882-3 ( ten gasi silnik po 30 sek)
882-4
524213-1
522800-13
524230-3
2350-3
Bardzo bym był wdzięczny za rozszyfrowanie tych błędów ewentualnie czy gdzieś można dostać całą listę błędów od hystera? Poszukałem trochę po sieci ale niestety z angielskich stron nie do końca mogę wszystko wyłapać. Po za tym czy istnieje możliwość "obejścia" hasła do menu? bo niestety go nie posiadam a na 5 cyfrową liczbę za dużo kombinacji:/ i czy da się podpiąć laptopa pod wózek żeby dać sobie z tym wszystkim rade czy tylko serwis? Oleje i płyny sprawdzone.
Witam
potrzebuję pełny numer serii
krzysztof
Nr. seryjny: H006V01661E
witam
524213-1 sygnal dzwiekowy lub przycisk
522800-13 kalibracja zaworu transmisji
524230-3 przekaznik lamp tylnych PDM
2350-3 przekaznik lamp tylnych PDM
882-3/4 zwarcie do masy lamp roboczych LH/RH
Ostatnio edytowany przez kurde666 (2013-05-13 07:33:22)
Dzięki wielkie za pomoc i rozszyfrowanie błędów. Czyli pierwsze co musze przejrzeć kable od świateł gdzie może być zwarcie. Pytanie jeszcze co do skrótów LH / i RH? bo pewnie jest to prawy lewy ale H? po za tym czy przekaźnik lamp tylnich PDM to będzie ten w skrzynce bezpiecznikowej? i co oznacza skrót PDM bo google nie chce pomóc. Kalibrację zaworu transmisji robi się chyba w menu ale niestety bez hasła będzie to niestety problem.