Witam wszystkich użytkowników serdecznie z Polski południowej, ja dopiero niedawno zacząłem swoja przygodę z wózkami (2 lata) ale mam nadzieje ze wspólnie rozwiązywanie problemów będzie przyjemnością.
Witam
Tomek z Tarnowa
Wózki czasem użytkuję swoje własne i to tyle.
Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów.
Mam na imię Artur. Od kilku lat, z racji wykonywanego zawodu, używam wózków widłowych i paletowych różnych typów (wózki widłowe czołowe, wózki wysokiego składowania, elektryczne podnośnikowe i paletowe).
Witam wszystkich forumowiczów zarejestrowałem się bardziej w celu pomocy potrzebującym niż z potrzeby uzyskania wiedzy ale ,,, mam nadzieję ,że też coś ciekawego się tu dowiem pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich:) Zajmuję się tematem wózków widłowych od trzech lat, zarejestrowałem się z myślą o poszerzeniu swojej wiedzy i podzieleniu się wiedzą nabytą :)pozdrawiam
Hejka............. Wiercik serwis wózków widłowych i naprawa elektroniki.duże doświadczenie na STTIL-u Elbląg (nie techtrans) zapraszam do wspolpracy !!!
Witam wszystkich i pozdrawiam z zaśnieżonego Śląska
Witam wszystkich
Witam wszystkich. Mam na imię Marek. Do czynienia z wózkami mam od dwóch lat
Witam wszystkich, mam na imię Sławek. Zamierzam pomóc sobie w pracy wózkiem, ale jego stan jest nie najlepszy dlatego tu trafiłem...
szerwood napisał:
Witam wszystkich, mam na imię Sławek. Zamierzam pomóc sobie w pracy wózkiem, ale jego stan jest nie najlepszy dlatego tu trafiłem...
Cześć Sławku chętnie pomożemy ci doprowadzić maszynę do użytku
Witam i pozdrawiam.
centrumszkolen.eu ; centrumszkolen.net
[SPAM]
Witam serdecznie
Właśnie zarejestrowałem się na Waszym - Naszym forum Mam na imię Marcin i prowadzę serwis wózków widłowych. Działam na terenie woj. WLKP.
Oferuję przeglądy okresowe, przygotowanie do UDT, remonty, doradztwo sprzedaż wózków używanych, naprawy bieżące itp:)
Mam ze sobą jakiś bagaż doświadczeń i myślę, że w razie potrzeby mogę pomóc:)
[SPAM]
Witajcie, bardzo się cieszę że coraz większa liczba osób przyłącza się do tworzenia tego forum, które staję się źródłem wiedzy oraz miejscem gdzie możemy uzyskać pomoc w potrzebie
p.s. proszę w tym dziale nie zamieszczać reklam ( do tego jest inny wątek na forum Firmy) Każda próba zamieszczenia tutaj telefonu lub maila będzie traktowana jako SPAM.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów z ciepłego jeszcze śląska
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam nadzieję, że miło będzie nam się dyskutowało w gronie branżowiczów
Pozdrawiam,
Michał
Witam!
Mieszkam pod Wrocławiem. Kupiłem sobie stary wózek, który będę użytkował samodzielnie a usprawni mi on nieco moją pracę.
Przedtem jednak będę chciał go doprowadzić do porządku i poznać go na tyle aby mnie nie zaskakiwał awariami mechanicznymi. Dlatego właśnie zarejestrowałem się na Waszym Forum. Liczę na fachową pomoc i porady.
Pozdrawiam,
Borys.
Borys napisał:
Witam!
Mieszkam pod Wrocławiem. Kupiłem sobie stary wózek, który będę użytkował samodzielnie a usprawni mi on nieco moją pracę.
Przedtem jednak będę chciał go doprowadzić do porządku i poznać go na tyle aby mnie nie zaskakiwał awariami mechanicznymi. Dlatego właśnie zarejestrowałem się na Waszym Forum. Liczę na fachową pomoc i porady.
Pozdrawiam,
Borys.
Witaj, dobrze trafiłeś, na nasza pomoc możesz śmiało liczyć
Witam wszystkich.
Witam Wszystkich . Tematem wózków widłowych zajmuję się od roku. Mam na utrzymaniu 6 szt. LPG , 1 szt. "RAK" LPG , 5 szt. 48V "bocznych" i "paleciaki" elektryczne.
aborygo napisał:
prawie przy wszystich unikam elektrycznych bo bez programów niema co dotykać
Kolego , zapewniam Cię że jest co dotykac , nawet bez programu...
aborygo napisał:
witam pochodzę z Będzina od6 lat przy wózkach
Witam Kolego ... dzieli nas ~ 20 km
Epel1986 napisał:
Witam wszystkich coś tu cicho na forum... ;P Katowice zapraszają do współpracy specjalizacja - autoryzowany Still
Witam Kolego! ... oj będzie o czym pisac mówisz" cicho "... zobaczymy
Ostatnio edytowany przez piotr0108 (2014-03-05 23:55:48)
Witam , napotkałem właśnie fajne forum więc postanowiłem się zapisać ...
Jestem serwisatnem wózków widłowych od 6lat w dość mocno rozwijającej się firmie ... serwisuje yale,toyote,linde,jung'a , stilla
jakby ktoś miał jakieś problemy to chętnie pomogę
Witam
jestem zupełnie nowy w sprawie wózków, zakupiłem wczoraj Raka 2 obecnie rozbieram na kawałki i liczę na Waszą pomoc
pozdrawiam