Poszukuję informacji na temat wózków firmy PROMAG. Jak ten sprzęt sprawuje się w warunkach intensywnej eksploatacji, jak działa serwis, itp. Konkretnie chodzi o wózki elektryczne czołowe, elektryczne podnośnikowe i elektryczne paletowe. Zależy mi na informacjach od użytkowników w/w sprzętu, a nie na opiniach przedstawicieli handlowych firmy.
Promag czyli co? Chodzi Ci o te UN-y, które teraz mają? Podobno słabe. Ale Heli, które Promag jako pierwszy sprzedawał w Polsce mogę polecić. Mamy ten wózek od 2011 roku - możesz poczytać moje opinie w innych tematach. Kontakt do firmy, która sprzedaje Heli też podawałem - nie będę powtarzał bo będzie, że reklamuje, ale nie ukrywam, że jestem zadowolony i z wózka i z firmy. Pozdro
... dopiero teraz zobaczyłem, że piszesz o elektrycznych. My co prawda jeździmy na spalinowych, ale szperając po necie w celu znalezienia informacji o Heli, czytałem że magazynówki robią fachowcy, którzy wcześniej składali m.in. YALE w tej samej fabryce.
Nie chodziło mi o to, co Promag sprzedawał wcześniej, tylko o to, co ma w ofercie obecnie, czyli UN. Jest to jedna z trzech ofert, spośród których przyjdzie wybrać wózki i tylko o te wózki pytam.
z daleka od UN szczerze niewypał totalny zrobione z papieru zeby po 700mtg wymieniać blok jazdy,rączkę od ręcznego, pompę hamulcową maszt bardzo delikatny tragedia
To faktycznie masakra. Dzięki za info.
A Heli? Nie zastanawialiście się nad tym rozwiązaniem?
Do tab_import. Czy Ty jesteś przedstawicielem tej firmy??? Nigdy nie brałem i nie będę brał tych wózków pod uwagę. Dlaczego, to już moja sprawa. Pytanie jest konkretnie sformułowane i proszę, trzymajmy się tematu. Żeby było jasne. W grę wchodzą oferty Jungheinricha, Toyoty i PROMAG-u. Jeśli chodzi o dwie pierwsze, to mam spore doświadczenie z tymi wózkami i o nich nie potrzebuję opinii.
Przedstawicielem? W żadnym wypadku. Chciałem jedynie podpowiedzieć - sądzę, że za to nie biją. To oczywiste, że to Twoja sprawa. Skoro jednak interesował Cię promag, który wcześniej wózki właśnie Heli nazywał po swojemu Promag, wspomniałem o tej opcji. Tyle w tym temacie. Toyota też nie jest zła, oprócz Heli mamy włąśnie Toyotę (starszą) i poza nielicznymi wpadkami nikt nie narzekał.
Od roku jestem użytkownikiem wózka PROMAG-UN i nie mam z nim większych problemów. Oczywiście czasem jakieś drobne usterki były, ale nie większe niż przy innych wózkach na których jeździłem.