Strony: 1
Wątek Zamknięty
Witam! jestem pierwszy raz na tej stronie zarejestrowany,wiec przepraszam z góry za jakie kolwiek pomyłki.
Wiec tak posiadam wózek widłowy bułgar ,a problem jest z napędem ,nie wiem co jest nie tak,odpalam,ruszam wózkiem i po 100m jazdy zatrzymuje się ,nie można ruszyć do przodu ani do tyłu.byłbym bardzo wdzięczny za doradztwo i wykrycie przyczyny! Pozdrawiam
A czy jak wózek ostygnie to znowu będzie jechał.
tak po zgaszeniu silnika i odczekaniu kilku minut można ruszyć ale nie na długo bo znowu stanie.
A może podasz typ wózka będzie łatwiej coś doradzić.
przede wszystkim to jak @to ja zauważył ,przydał by się model ale jeśli to automat to musiałbyś zobaczyć stan zanieczyszczenia filtra skrzyni !! jest to po otwarciu maski z lewej strony pod podłogą głęboko w dole na klucz bodajże 27 korek (to dotyczy modelu DV 1786). Zorganizuj sobie jakąś miskę bo po odkręceniu wyleje się z pewnością olej!! wizualnie możesz ocenić stan zabrudzenia filtra oczyść go, np. przedmuchaj ,jeśli nie będziesz miał nowego.Skręć oczywiście olej wlej i sprawdź. Jeśli jazda się poprawi to oki ,a jeśli nie to daj znać . Pozdrawiam
model tego wózka to DT16( 6 albo 0 )1 38 10 ROK PROD 1985 tabliczka jest przytarta wiec trudno mi stwierdzić prawidłowy numer . jutro mam troszkę czasu więc zabiorę się za poszukiwanie tego filtra.
Wątek Zamknięty
Strony: 1