Polskie forum o wózkach widłowych

Polskie forum o wózkach widłowych tutaj znajdziesz wszystko czego szukasz.

Nie jesteś zalogowany.

• Strona główna
  •  » Firmy
  •  » KARTS działamy na terenie całego kraju, sprzedaż,serwis wynajem wózków

#1 2010-10-06 13:44:31

dybek
New member

KARTS działamy na terenie całego kraju, sprzedaż,serwis wynajem wózków

http://karts.waw.pl
Profesjonalna obsługa, kompleksowy serwis i sprzedaż Wózków widłowych.

Wieloletnie doświadczzenie i zaplecze techniczne pozwala na serwis wszystkich typów wózków. Każdy pracownik posiada kwalifikacje potwierdzone przez Urząd Dozoru Technicznego. Oferujemy szeroką gamę usług przez wynajem po doradztwo w zakupie.

http://karts.waw.pl nie pozwól swojej firmie na żadne przestoje z powodu nie działającego sprzętu!

#2 2011-01-07 14:58:37

Promag
Member

Re: KARTS działamy na terenie całego kraju, sprzedaż,serwis wynajem wózków

Dobry serwis to ważna sprawa,ale liczy się także sprawdzony sklep w którym bez obaw kupisz wózek widłowy lub paletowy. Z pewnością do takich firm nalezy www.promag.com.pl wystarczy poczytac opinie aby przekonac się,ze jesteśmy profesjonalistami.

Regały magazynowe, wózki widłowe, wózki paletowe, meble metalowe, urządzenia dźwignicowe, przeładunkowe i do pakowania, to tylko część bogatej oferty handlowej PROMAG S.A.

#3 2011-02-09 18:30:27

dybek2
New member

Re: KARTS działamy na terenie całego kraju, sprzedaż,serwis wynajem wózków

Firma Karts z Pruszkowa z całą pewnością jest bardzo mało profesjonalna w swoim fachu, i praca, a bardziej dokładność serwisowanego sprzetu pozostawia wiele do zyczenia. Problemy z terminowym oddaniem sprzetu ( najpierw brak części, nastepnie zagineły przy  dostawie do serwisu i ostatnie najlepsze jak juz dotarły okazały się złymi....). obydwa wozki odtrzymałem na moje szczeście juz sprawne, lecz naprawa trwała prawie miesiąc czasu.
ps. zadnej pomocy ze strony firmy nie otrzymałem np. propozycja wynajecia na czas naprawy pojazdu zastępczego). 

Więcej moje widełki tam nie pojadą.

• Strona główna
  •  » Firmy
  •  » KARTS działamy na terenie całego kraju, sprzedaż,serwis wynajem wózków

Stopka forum