Nie masz czasu szukać ośrodka szkoleniowego, pracowni psychotechnicznej i lekarza ?Zadzwoń do Psychosten a my wskażemy ci kursy i konsultacje (psychotechniczną i lekarską )NAJTAŃSZE W WARSZAWIE!NIE TRAĆ CZASU!
no wlasnie jak to jest z tymi psychotestami? sa one wymagane czy nie?
Tak psychotesty są wymagane,
zakres badań lekarskich (wstępnych, okresowych, kontrolnych) pracowników określa rozporządzenie MZiOS z 30.5.1996 r. w sprawie przeprowadzania badań lekarskich pracowników, zakresu profilaktycznej opieki zdrowotnej nad pracownikami oraz orzeczeń lekarskich wydawanych do celów przewidzianych w Kodeksie pracy (Dz.U. Nr 69, poz. 332, ze zm.).
testy lepiej miec, ja robiłem w psychodiagnostyce w legnicy
czy to można zrobić "od ręki"? Chodzi mi o to, czy jak np. w niedzielę się zdecyduję, to w poniedziałek mogę w ręku mieć już wszystkie wyniki i potwierdzenia badań?
tomek78 napisał:
czy to można zrobić "od ręki"? Chodzi mi o to, czy jak np. w niedzielę się zdecyduję, to w poniedziałek mogę w ręku mieć już wszystkie wyniki i potwierdzenia badań?
Pewnie że tak, tylko trzeba znaleźć odpowiednie miejsce gdzie szybko to robią
Witam. Jeśli chodzi o szkolenie to polecam Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Wieluniu. Prowadzą kursy na terenie całej Polski i można bez problemu się dogadać jeśli chodzi o termin szkolenia.
Jeśli chodzi o psychotesty to pracownik ze względu na warunki pracy powinien takie badanie sobie wykonać.
Witam Serdecznie,
Jeśli jesteś zainteresowany zrobieniem kursu Obsługa wózków jezdniowych podnośnikowych z mechanicznym napędem podnoszenia z wyłączeniem specjalizowanych, kategoria II WJO oraz bezpieczne użytkowanie butli Zapraszamy!!
Kurs odbywać się będzie w Mysłowicach.
Najbliższy termin to 14.06.2021 r.
Dzwoń: 32 420 42 50