Witam. Mam dwa ośrodki , które oferują inne metody nauki i nie wiem , który wybrać, proszę o radę osób, które były na kursie na wózki.
Jeden ośrodek oferuje certyfikat w oparciu o program Ośrodka Doskonalenia Kadr w Mysłowicach, wymagają badań psychotechnicznych, drugi ośrodek po zakończeniu szkolenia daje zaświadczenie na druku MEN i certyfikat w języku angielski,, nie wymaga badać psychotechnicznych tylko zaświadczenie od lekarza o braku przeciwwskazań. Aby mieć pozwolenie z UDT oba ośrodki za dodatkową opłatą przeprowadzają egzamin.
Proszę o podpowiedź który kurs wybrać.Różnica w cenie jest niewielka, tylko zastanawiam się, który papier jest lepszy.
badań psychotechnicznych nie trzeba. Na chwilę obecną nie ma też już programów wydanych przez ODK Mysłowice, tylko od 01/01/2015 programy wydane przez Akademię UDT.
Witam . zgadzam sie z akademią operatorów obecnie programy tylko przez udt w gliwicach wydawane są mysłowicekie juz nie sa wazne od 2014 roku badania psychotechniczne nie sa wymagane jednak warto je miec bo mozna wykorzystac w pracy jest to opcja in plus u mnei w firmie awans bhp robimyu w cenie kursu badania lekarskie oraz konczone szkolenie jest egzaminem UDT co daje nam faktycznie uprawnienia do obsługi zaswiadczenia czy na men czy nie sa tylko zezwoleniami latwo jet zakwestionowac http://wozki.awans-bhp.pl/ tutaj można poczytać wiecej
Ja robiłem w kursy Marko we Wrocławiu i po tym otrzymałem wszystkie niezbędne uprawnienia. Cena kursu to było 300 zł. Na moje oko kurs bardzo porządny. Skontaktuj się z nimi, odpowiedzą na Twoje wszelkie pytania, najlepiej pytać u źródła
Wybierz taki, który najbardziej odpowiada Twoim potrzebom i zasobności portfela.