Strony: 1
Wątek Zamknięty
Witam
Drodzy koledzy potrzebuje schemat inst ,elektryki do TOYOTY 7FD25 . Dla orientacji 2,5t
Dzięki
Witam
Podaj numer seryjny wózka widłowego oraz rok produkcji
czy ten wózek ma SAS
pozdrawia
krzysztof
kurde666 napisał:
Witam
Podaj numer seryjny wózka widłowego oraz rok produkcji
czy ten wózek ma SAS
pozdrawia
krzysztof
Każda 7 posiada system SAS no chyba, że jakiś mechanik włożył już tam ręce
mariusz 1969 napisał:
Witam
Drodzy koledzy potrzebuje schemat inst ,elektryki do TOYOTY 7FD25 . Dla orientacji 2,5t
Dzięki
Co się dzieję z wózkiem bo tych schematów jest kilka.
Witam
Panie Krzysztofie widzę, że jest Pan bardzo głęboko w temacie wózków. Ja też aczkolwiek człowiek uczy się całe życie (tak mówią), ale wracając do tematu:
Toyota 7fd 25
nr ser 4727007347 1999.
Ma Pan dużą wiedzę jak już wspomniałem.
Nie chcę się narzucać, a tym samym urazić KOLEGÓW z forum, ale czy mogę dostać prywatny numer lub maila.
Wiadomo na forum dowiemy się wiele i podzielimy wiedzą z innymi, ale niekiedy czas bierze górę, (myślę że wie Pan co mam na myśli)
POZDRO
Nie ma sasa.
Ostatnio edytowany przez mariusz 1969 (2011-12-21 21:34:15)
Witam Mariusz
Podaj swojego e-maila odpiszę
pozdrawia
Krzysztof
Mariusz1969 wiadomo że gdy masz pilną naprawę to nie ma czasu na wymianę informacji przez internet, ale zawsze możesz pochwalić się sukcesem jak już uporasz się z problemem. Nie napisałeś też na czym polega awaria a być może ktoś już się z spotkał z podobnym przypadkiem.
Nie zrozumcie mnie źle Koledzy. Zależy mi na tym aby to forum rozwijało się, co nam wszystkim przyniesie korzyści.
Korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich „wózkarzy”.
Ostatnio edytowany przez mechanik (2011-12-22 17:10:30)
Witam
Ja też się przyłącze do wypowiedzi Krzysztofa że po to jest forum aby wszystkim nam było lżej, z naszymi wózkowymi problemami.
Pozdro wszystkim
WESOŁYCH ŚWIĄT
Wątek Zamknięty
Strony: 1