Witam, jestem nowy na forum.
Przeszukałem forum i nie mogłem znaleźć informacji na temat który mnie nurtuje
Moja prośba brzmi, czy ma ktoś schemat ideowy sterownika sas?
Obecnie naprawiam i nie wiem gdzie szukać uszkodzonego elementu. Może ma ktoś jakieś doświadczenie w naprawie tych sterowników?
Z góry dziękuje!
edit:
a właśnie po podłączeniu sterownika wyskakuje błąd 64 odnośnie połączeń do elektrozaworów, po podpięciu sprawnego sterownika błędu nie mma czyli na chłopski rozum wina sterownika tylko gdzie ![]()
Ostatnio edytowany przez Cisu (2016-07-06 08:48:46)
Witaj,
Możemy panu naprawić ten sterownik.
Serwisówka dla sterownika SAS jest dostępna tylko dla serwisów - ciężko będzie Panu znaleźć.
Pozdrawiam.
@ktech
Podpowie mi Pan gdzie moge szukać systemu do usuwania błędów ze sterownika? naprawiłem elementy spalone ale błąd się dalej pokazuje.
zakładam ze nalezy usunąc błąd z pamięci sterownika.. tylko do tego potrzebny jest program i sprzęt. Jedno i drugie moge kupić.
Pozdrawiam ![]()
PS: jestem serwisantem
ktech napisał:
Witaj,
Możemy panu naprawić ten sterownik.
Serwisówka dla sterownika SAS jest dostępna tylko dla serwisów - ciężko będzie Panu znaleźć.
Pozdrawiam.
Przypominam że forum służy do dzielenia się wiedzą oraz doświadczeniem przy naprawach wózków.
Stawianie sprawy w ten sposób jest niezgodne z tym założeniem i w przyszłości będzie skutkowało najpierw usunięciem posta, a następnie banem konta.