Mam takie pytanko jakie najczęściej zadają pytania na egzaminie? I Jaka jest kolejność i na co należy zwrócić uwagę przy wymianie butli propan-butan ?
Witam serdecznie, mam pytanie? poszukuje książek, czasopism na temat wozków widłowych do przeprowadzenia szkoleń.
Wiele informacji odnośnie wózków widłowych możesz znaleźć na forum,w tym także materiały szkoleniowe. Wystarczy skorzystać z wyszukiwarki
Polecam kilka książek :
1. Kazimierz Buczek : KIEROWCA-OPERATOR WÓZKÓW JEZDNIOWYCH NAPĘDZANYCH ; Wydawnictwo KaBe Krosno 2003
2. Władysław Biskupski , Edward Wróblewski : KIEROWCA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH NAPĘDZANYCH
3. Mieczysław Chimiak : KONSERWACJA WÓZKÓW JEZDNIOWYCH PODNOŚNIKOWYCH Z MECHANICZNYM NAPĘDEM PODNOSZENIA
4. Kazimierz Swat : BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRACY W TRANSPORCIE WEWNĄTRZZAKŁADOWYM
sma1 napisał:
Mam takie pytanko jakie najczęściej zadają pytania na egzaminie? I Jaka jest kolejność i na co należy zwrócić uwagę przy wymianie butli propan-butan ?
Serwus
W linku zamieszczam informację na temat szkolenia i ewentualnego nabycia uprawnień do wymiany butli gazowych w wózku widłowym