witam serdecznie!
jedyne działające forum poruszające temat wózków jezdniowych/widłowych.
mam pytanie/prośbę dotyczącą składowania palet(typu euro) na regalach wysokiego składowania: czy posiada ktoś instrukcje dotycząca składowania, chodzi tylko i wyłącznie o zdjęcie czy rysunek palet na regalach, dokładniej widocznego ustawienia na belkach w sekcji, tak aby widoczna była różnica odległości - strona od której paletę wkładamy wystaje bardziej niż tył.
pracuje od 2 lat w Holandii w centralnym magazynie wysokiego składowania i naprawdę holendrom jeśli czegoś nie zobaczą na papierze to się nie wyjaśni ze to aby straty zmniejszyć nie wspominając o ich bezpieczeństwie.
jeśli ktoś uważna ze na złym forum wylądowałem lub ma jakiś namiar na tego typu instrukcje to proszę o informacje.
z góry dzięki bardzo
ps. jeszcze w Polsce widziałem instrukcje Jungheinrich-a idealnie przedstawiającą problem lecz na internecie pustka pozdrawiam wszystkich wózkowych
Witaj na forum Niestety nie posiadam instrukcji dotyczącej składowania palet typu euro,tym bardziej w postaci rysunku,ale jeżeli wyszukam czegoś w necie to zaraz wstawię. Pozdrawiam.
kamiltje napisał:
witam serdecznie!
Serwus
kamiltje napisał:
mam pytanie/prośbę dotyczącą składowania palet(typu euro) na regalach wysokiego składowania: czy posiada ktoś instrukcje dotycząca składowania, chodzi tylko i wyłącznie o zdjęcie czy rysunek palet na regalach, dokładniej widocznego ustawienia na belkach w sekcji, tak aby widoczna była różnica odległości - strona od której paletę wkładamy wystaje bardziej niż tył.
Jedyne na co natrafiłem to zdjęcia z internetu
kamiltje napisał:
. jeszcze w Polsce widziałem instrukcje Jungheinrich-a idealnie przedstawiającą problem lecz na internecie pustka pozdrawiam wszystkich wózkowych
Na stronie Jungheinrich można znaleźć tylko taki rysunek :
Mam nadzieję, że udało mi się troszkę pomóc. Powodzenia w pracy .